Behandelingen

De behandeling bestaat uit een analyse van voeten en nagels. Hierna volgt de gewenste behandeling

De Luxe pedicure behandeling 45 minuten – € 36,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de nagelomgeving. De nagels zullen eerst worden verweekt zodat het knippen en schoonmaken makkelijker is. De nagels worden eventueel bij verdikking eerst afgevlakt met een frees en worden daarna geknipt. Ook de likdoorn en/of het eelt zal door het verweken makkelijker behandelbaar zijn. De likdoorn of het eelt zal handmatig of mechanisch worden verwijderd. De ingroeiende nagel zal mechanisch worden behandeld. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke scrub. Vervolgens worden de voeten met een warme vochtige doek gereinigd en ingecremed met een verzorgende lotion.

In combinatie met gellak € 56,-


Deelbehandelingen max. 30 minuten – € 21,50

bij deze behandeling wordt alléén uw klacht behandeld

Bij deze behandeling moet u denken als u alleen uw nagels geknipt wilt hebben of bijvoorbeeld alleen een likdoorn wilt laten verwijderen. U kunt ook alleen een ingroeiende nagel laten verwijderen.


Nagelreparatie per nagel met NCM Sculpture gel

Het repareren van een mycose (schimmel) of beschadigde teennagel:

  • per grote teennagel € 17,50
  • per kleine teennagel € 7,50
  • alle nagels in een behandeling € 60,00

De te behandelen nagels zullen zoveel mogelijk mechanisch worden af-gefreesd.  Vervolgens worden de nagels opgebouwd met een transparante sculpture gel en worden uitgehard onder de LED-lamp. Als er toch nog mycose te zien is door de gel kan men kiezen voor een “nature look” gel-laag. Deze gel-laag bij in de prijs inbegrepen. Als de nagels weer mooi zijn opgebouwd zal er een nagelriemolie worden aangebracht, welke licht zal worden in- gemasseerd.


Voetmassage 30 minuten – € 25,00

De voeten worden eerst ontdaan van dode huidcellen door middel van een heerlijk peeling. Vervolgens worden de voeten gereinigd met een warme vochtige doek. Daarna volgt een ontspannende voetmassage.